Pakketten verzenden met Pakketservice Online

Wat doet Pakketservice Online?

Pakketservice Online is een allround post en pakketbedrijf met een online multi-carrier verzendplatform. Online al uw pakketten verzenden!

institutenweg 21 pakketservice online BV

Een hele mond vol voor eigenlijk een simpel systeem: Pakketservice Online BV verzorgd voor haar klanten het goedkoop versturen en bezorgen van post, pakketten en pallets! Dit gebeurt met behulp van een online verzendplatform waar u eenvoudig inlogt met de inlog gegevens die u van ons gekregen heeft. Vervolgens maakt u zelf u verzendetiketten aan en bepaald wanneer de pakketten afgehaald dienen te worden. U kunt ze natuurlijk ook wegbrengen naar een Pakketautomaat of Pakket afhaalpunt bij u in de buurt. Aangetekend en per express zendingen zijn natuurlijk ook mogelijk zowel in de Benelux als wereldwijd.

webshops

Webshops en handelsbedrijvenĀ 

Bij Pakketservice online kunnen de meeste webshops worden gekoppeld aan ons verzendplatform voor NOG meer gemak en efficiƫntie!

webshops www.pakketautomaat.nl

U weet inmiddels dat pakketten versturen niet goedkoop is en of u nou net bent gestart met uw webshop of dat u al wat langer bezig bent, u wilt op deze hoge kostenpost besparen zonder dat dit ten koste gaat van de service naar uw klanten. De grote klantenkring van Pakketservice Online zorgt voor grote verzendvolumes bij onze distributeurs en dat resulteert in scherpe tarieven voor zowel kleine als grote webshops en handelsbedrijven.

Meer weten over de vele mogelijkheden van Pakketservice Online? Vul dan het contact formulier in door op onderstaand logo te klikken.

logo e-cube1a